インターナショナルセンター

タイ ワラヤ・アロンコン・ラチャパット大学とMOUを締結ーMOU agreement between KEI and VRUー

平成29年3月17日(金)タイ ワラヤ・アロンコン・ラチャパット大学において、金井学園とワラヤ・アロンコン・ラチャパット大学との間で調印式を執り行い、学術交流に関する覚書(MOU: Memorandum of Understanding)を締結しました。本学園側からは金井理事長、常務理事、本学の職員2名が調印式に出席しました。
この協定により、教職員交流による双方の学術教育活動の促進、相互理解と親善活動の促進、学生・生徒の交流による人材育成と相互理解を促進することが合意されています。

■ワラヤ・アロンコン・ラチャパット大学
バンコクをアユタヤ方面に1時間程北上した場所に位置している学校。
教員養成学校を母体とする。幼小中高大一貫の学校で、学生・生徒数15,000名、教員数400名、職員数500名。

On March 17th , KEI and VRU held a signing ceremony at Valaya Alongkorn Rajabhat University and agreed on a Memorandum of Understanding. Our Chairman of the Board of Trustees, Ken Kanai, Managing Director and two staff members of our university attended a signing ceremony.
We agreed to cooperate to facilitate academic and educational activities, activities to promote mutual understanding and friendship and facilitate human resources development and mutual understanding.

■Valaya Alongkorn Rajabhat University
The university is located in the north of Bangkok. This university is based on a training school for teachers and a unified school program from preschool to university. There are 15,000 students, 400 professors and 500 staff members.